Kipróbáltam <3 - TwinkelBella

Mineralissima smink

Mivel szeretek kipróbálni különböző sminkeket nagyon izgatott voltam, amikor végre lehetőségem adódott kézbe venni pár Mineralissima termékét. Tovább fokozódott a lelkesedésem, amikor láttam, hogy a termékek hihetetlenül szépek! Jöjjön egy bejegyzés sok képpel!

Ásványi smink

Az ásványi smink picit más, mint a hagyományos make-up. Ez egy tiszta kozmetikai termék, amely csak természetes elemekből áll és kizárólag tiszta, porított ásványokat tartalmaz.  Az ásványi smink célja a bőr természetes szépségének kihangsúlyozása, miközben gondoskodik az arcbőrről, és véd a napsugarak káros hatásaitól. A természetes smink  tökéletesen illeszkedik a bőrhöz  biztosítva a gyönyörű és hibátlan megjelenést. A termékvonal egyáltalán nem tartalmaz hozzáadott vegyszereket és állati összetevőket. A Mineralissima termékcsaládja, az alapozótól az ajakfényig teljes palettát kínál a szivárvány összes színében. Tökéletes minden bőrtípusra és a legjobb dolog az egészben, hogy abszolút megfizethető kategória.

Mineralissima smink

Mineralissima smink

Mineralissima

A Mineralissima 2008 áprilisa óta létező ásványi smink gyártására és értékesítésére szakosodott holland cég. Filozófiája az, hogy minőségi ásványi sminkeket kínáljon megfizethető áron. Csak természetes összetevőket használnak és szívvel lélekkel fejlesztik a termékeket és az új színeket.

Mineralissima smink

Mit rejt a csomag?

Kaptam egy csomagot két teljes méretű termékkel és számos teszterrel. 🙂 Három alapozó, egy ecset, egy-egy pirosító-bronzer és négy szemhéjfesték érkezett kipróbálásra.

Mineralissima smink

Ásványi alapozók

Három színt kaptam a tesztelésre. Mint látható, a színeknek nincsenek neveik, csak számok jelölik az árnyalatokat. Ha alapozót használok, általában csak folyékony van, így ez most új volt nekem! A használat egyszerű, egy kis terméket kiteszek a fedelébe és megy is fel az ecsettel. Ha száraz a bőröm akkor egy kis nappali  krémmel kikeverem és úgy viszem fel.

Mineralissima smink

Számomra ezek a színek csak egy kicsit túl “könnyűek”. Egy darabig próbáltam az arcomon, de ez nem volt az igazi mert nagyon elütött a nyakamhoz képest. Véleményem szerint ezek a színek tökéletesen passzolnak a világosabb bőröknek! Nagyon natúr és könnyen alkalmazható. 🙂

Mineralissima smink

Cheeky pirosító és Sunkissed Bronzer

A pirosító és a bronzer olyan termékek, amelyeket imádok használni, ezért nagyon kíváncsi voltam a két jövevényre. A csomagolás alapján nagyon szépnek tűnt az átlátszó fekete kupakkal. Nem túl sok bonyolult, de ezért szexi! Ha levesszük a fedelet  lehet látni a színeket  a szitán keresztül, és egyből vihetjük is föl ecsettel miután a védő műanyagot levettük.

Mineralissima smink

Elsőre a színek kissé halványnak tűntek a kezemen aztán az arcomra felvíve már megnyugodtam, mert egy nagyon halvány édes rózsaszín árnyalatot ad. Rajongó lettem! A nap folyamán tökéletes maradt, és igazán jó érzés volt viselni. Nagyon szépen pigmentált és alig egy érintés elég volt az ecsettel  a felvitel előtt. A bronzer kissé túl fényes volt az arcomnak, de a szín nagyon szép, és biztos vagyok benne hogy másoknak nagyon sok kellemes pillanatot fog okozni!

Ásványi szemhéjpúderek

Nos hölgyeim, következzen néhány valódi gyöngyszem. Nevezetesen a 4 szemhéjpúder: Darling, Mellow, Praline és Latte. Már a kis zacskóban is nagyon szépnek tűntek.

És akkor a színek. Hát nem gyönyörűek?! A használat során észrevettem, hogy nagyon csillogóak, de egy kis idő után elhalványulnak, amint a képen látható, viszont ez egyáltalán nem zavaró. Balról jobbra: Latte, Darling, Mellow, Praline. A Darling az én személyes a kedvencem, gyönyörű, natúr, intenzív rózsaszín! Tapasztalatom szerint  festék a egész nap nap folyamán tartós marad.

A fenti képeken a Blush pirosítót és a Darling szemhéjfestéket viselem. Mindkettő abszolút kedvenc! Biztosan megveszem őket teljes kiszerelésben. A szín annyira gyönyörű és tökéletes a visszafogott megjelenéshez!

Kabuki ecset

Végül, az ecset. Szintetikus szőrből áll, és hihetetlenül puha! Imádom! A tökéletes kör alakú alaknak köszönhetően ez az ecset nagyon szépen használható ásványi smink felvitelre. Nagyon szeretem és folyamatosan használom!

Összegzés

A márka felfedezésével egy új világ nyílt ki előttem. A pirosítóval és szemhéjpúderrel nagyon elégedett voltam. Sajnálatos, hogy az alapozó és bronzer egy kicsit túl halvány a bőrömre, de úgy látom ettől függetlenül meglesz a rajongótábora! Különösen tetszettek a szemhéjpúderek. A színek annyira intenzívek és olyan tartósak, hogy nagyon gyakran használatban lesznek :). Könnyen és gyorsan felvihető ami plusz pont. A pirosító igazán jól illeszkedik a bőrömhöz és kiválóan áll! Továbbá, mindig örömmel tölt el, hogy a termékek természetesek, és nincs káros anyag bennük, mint a vegyszerek, festékek, parfümök és egyéb kemikáliák. Jó szívvel tudom ajánlani ezeket a termékeket, mert könnyen használhatóak és jó minőséget kínálnak nagyon jó áron !

Ismered már az ásványi sminketket? Használtad már?

Próbáld ki itt!

Az eredeti cikk itt olvasható hollandul:

Twinkelbella