Tesztelj velem vagány színeket! (Alexa blogja)

Sziasztok! 

Újabb ásványisminkeket próbáltam ki. Remélem, segítséget tudok nyújtani nektek abban, hogy melyik szín, árnyalat milyen tónusú bőrhöz, szemszínhez illene igazán. Valamint, a swatch-ok segítségével láthatjátok a színeket, igaz valójukban.  

Ezúttal egy kissé sötétebb, vagányabb árnyalatokra esett a választásom, viszont most sem csalódtam, de lássuk is miket teszteltem. 

  • BRAZEN pirosító: Egy gyönyörű, intenzívebb vöröses-barackos árnyalat kapott helyet a tégelyben, amely nyárra, egy kissé lebarnult bőrre tökéletes választás lehet. Egy bronzosítóval karöltve pedig nagyon szép napcsókolta hatást kaphatunk. Viszont, a nyáron is fehér bőrűeknek, amilyen én is vagyok, kis mennyiségben alkalmazva, természetes élettelteli hatást ad az arcnak. Könnyen építhető és eldolgozható, mint a legtöbb ásványi smink. Ez az árnyalat nyáron, abszolút A pirosító lett nálam, viszont további gyönyörű árnyalatot találhattok ITT. 

Brazen árnyalat

Elérhető ITT

  • ILLUSION Szemhéjpúder: Nagyon megtetszett ennek a szemhéjfestéknek a különlegessége, ezért is esett rá a választásom. Egy gyönyörűen irizáló meleg bordó színről van szó, amely hideg tónusú kékes, zöldes pigmenteket is tartalmaz. Emellett még ezüstös csillámok is láthatók benne, így adva igazán egyedi hatást a sminkünknek. Épp ezért a kék és zöld szeműeknek, ez tökéletes árnyaló szín lehet. Ha pedig barna szemed van, akár az egész szemhéjadra felviheted egy vékony rétegben, így mélyítheted még jobban tekinteted.  

Illusion árnyalat

Elérhető ITT 

  • STEEL Szemhéjpúder: Egy Jolie Joker, világos, szürke-ezüst tónusú színt választottam még tesztalanynak, mivel a szintén szürkés kék szememhez nagyon jól illik. Valamint, ez előbb említett ILLUSION árnyalattal is tökéletes match-ben van. Ő sem egy matt szín. Sokkal inkább kapunk egy fényes mint csillámos hatást, viszont apró csillámok is láthatók benne közelről. Épp ezért nagyon jól megállja a helyét egy buli sminkben. Ez az árnyalat még dögösebbé tehető egy fekete szemhéjporral, vagy hétköznapi angyali viseletté, ha egy nude barackos tónusú port választunk alapnak hozzá. Egy ilyen szín egyértelműen alapdarab egy sminkkészletben. További árnyalatok megtalálhatók ITT. 

Steel árnyalat

Elérhető ITT 

Mi van bennük: csillámpala (CI77019), Titán Dioxid (CI77891), Vasoxid (CI77491). 

Mi nincs bennük: bizmut-, talkum-, nanorészecske-, parfüm- és parabén. 

Összegezve: Napról napra mélyebbre lopják magukat a szívemben az ásványi sminkek. Bátran ajánlom mindenkinek, aki a sminkelést nagyon egyszerűvé és gyorssá szeretné tenni. Az eredmény, amit meg cserébe kapunk az élettel teli színek és tartós smink. Nem is kívánhatunk ennél többet.  

A következő posztban, egy vagány sminket fogok elkészíteni. Ha unod már a nude külsőt, lesd meg, hogy milyen az én nyári estékre alkalmas sminkem.

Szerző: (Antal Alexandra)